Vår Dietist i Malmö – Specialiserad Hjälp för
Barn och Ungdomar

En resurs för personer som strävar efter att förändra sina livsstilar

Vi förstår att föräldraskap kan vara en utmaning, särskilt när det kommer till att se till att dina barn äter hälsosamt och utvecklar positiva matvanor. Vår dietist i Malmö är här för att vara din pålitliga partner och stöd i att ge dina barn den bästa starten på en hälsosam framtid.

Expertis inom Barns Hälsa

Vår dietist har specialiserat sig på att hjälpa barn och ungdomar som kämpar med övervikt eller fetma. Vi förstår att detta är en känslig fråga och vi arbetar med dig och ditt barn med stöd, empati och expertis för att skapa en plan som passar er.

Problem kring Mat och Matvägran

Föräldrar står ofta inför utmaningar när det kommer till barn som har problem med mat, vägrar äta eller har matkrångel. Vår dietist har erfarenhet av att hantera dessa situationer och kan erbjuda praktiska lösningar och rådgivning för att skapa en positiv matmiljö för ditt barn.

Föräldrastöd och Utbildning

Vi vet att förändring kan vara svår, och därför inkluderar vår tjänst även föräldrastöd och utbildning. Vi ger dig verktyg och strategier för att göra det enklare att stödja ditt barns hälsa och välmående.

Samarbete med Vårdcentralen

Kontakta oss för att boka tid hos oss

Vi ser fram emot att arbeta med dig för att förbättra din hälsa och välmående.

vi jobbar

på uppdrag av Region Skåne

Vårdcentralen Lugnet jobbar på uppdrag av Region Skåne och följer regionens regler och kostnader.