Vår Diabetessjuksköterska
i Malmö

Specialister på Diabetesvård för Ditt Välmående

Vi är stolta över att vara din förtroendeplats för diabetesvård i Malmö. På vår diabetesmottagning har vi läkare, sjuksköterskor, dietist och psykolog som är engagerade i att stödja dig på din resa mot en bättre hälsa och välbefinnande.

Varför välja du Vårdcentralen Lugnet som din Diabetesmottagning?

Vi förstår att diabetes är en komplex sjukdom som kräver noggrann och anpassad vård. Vårt team består av erfarna specialister inom diabetesvård, inklusive läkare, sjuksköterskor, psykolog och dietist.

Tillsammans arbetar vi för att erbjuda dig den bästa möjliga vården.

Vi tror på att skapa en stark relation med våra patienter. Ditt välbefinnande är vår högsta prioritet, och vi arbetar tillsammans med dig för att behandla din diabetes på bästa sätt.

Våra Diabetesvårdstjänster Inkluderar:

Vår Diabetesvård i Malmö

Vi är stolta över att vara din lokala diabetesmottagning i Malmö. Vårt mål är att erbjuda dig bekväm och tillgänglig vård i en trygg och stödjande miljö. Oavsett om du har nyligen diagnostiserats med diabetes eller har haft det under en längre tid, är vi här för att hjälpa dig att leva ett hälsosamt och aktivt liv.

Om du söker en pålitlig diabetesmottagning i Malmö, tveka inte att kontakta oss för att boka din konsultation eller om du har några frågor. Din hälsa är vår prioritet.

vi jobbar

på uppdrag av Region Skåne

Vårdcentralen Lugnet jobbar på uppdrag av Region Skåne och följer regionens regler och kostnader.