Riktade Hälsosamtal: En Väg Mot Din Hälsa och Välmående för Dig som är Född 1974/1984

Vi på Vårdcentralen Lugnet är engagerade i att erbjuda dig det bästa inom vården och främja din hälsa på alla sätt vi kan. Ett av våra nyckelinitiativ för att stödja din välmående är genom riktade hälsosamtal.

Vi Tar Ansvar För Din Hälsa

Vår önskan är att stötta varje steg på din hälsorese. Därför bjuder vi in dig till ett riktat hälsosamtal, en metod för att identifiera eventuella riskfaktorer som kan påverka din hjärthälsa och risken för diabetes typ 2.

Hur Går Det Till?

Vi ser till att du som listad patient hos oss och är född  1974 eller 1984 får en inbjudan till ett personligt hälsosamtal. Du kommer att få en digital hälsoenkät att fylla i, och sedan lämnar du prover innan vi träffas för ett hälsosamtal här på vårdcentralen.

Ditt Hälsosamma Mål Är Vårt Mål

Vi strävar efter att alla våra patienter som är 40 och 50 år ska ha möjlighet att delta i detta initiativ. Vår ambition är att hjälpa dig att skapa en bättre förståelse för din hälsa och förse dig med verktyg för att förbättra den.

Din Hälsa Är Vår Prioritet

Vi kartlägger dina levnadsvanor, biologiska riskfaktorer och psykosociala faktorer för att skapa en individuell plan med fokus på din hälsa. Vi stödjer dig med råd och verktyg för att göra hälsosammare val och främja en bättre hälsa.

Våra Certifierade Samtalsledare: Din Support

Våra certifierade samtalsledare, medicinskt utbildade och specialiserade inom Motiverande Samtal och metodiken för riktade hälsosamtal, är redo att guida dig på vägen till en bättre hälsa och välbefinnande.

Tillsammans Mot En Hälsosammare Framtid

Vi är här för att stötta dig på din resa mot en hälsosammare framtid. Ditt välbefinnande är vår främsta prioritet, och genom riktade hälsosamtal strävar vi efter att ge dig verktygen för att leva ett liv med god hälsa.

Ta Steget Mot Hälsosamma Val Med Oss

Hälsan är en resa och vi är glada att kunna följa med dig på den. Kontakta oss för att boka ditt riktade hälsosamtal och låt oss tillsammans arbeta mot en hälsosammare du!

Dela gärna inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn